Welkom bij Zenliz - Waar Ontspannen, Genieten en Opladen samenkomt!

Ben je op zoek naar een moment van pure rust en innerlijke balans? Bij Zenliz bieden we jou de ultieme ervaring om te ontspannen, te genieten en jezelf op te laden. Onze holistische benadering combineert twee krachtige pijlers die je helpen je innerlijke harmonie te herstellen en je welzijn te bevorderen.

Edelsteenmassage 

Stap binnen in een wereld van diepe ontspanning en helende energie met onze Body Edelsteenmassage. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde etherische oliën, edelstenen en kristallen om de energiebanen in je lichaam in balans te brengen. Terwijl de stenen over je huid glijden, voel je spanningen en blokkades wegebben, waardoor je een gevoel van rust en vernieuwde vitaliteit ervaart. 

Workshops met etherische oliën & edelstenen

Ontdek een betoverende wereld van geuren en edelstenen. Leer hoe je deze krachtige oliën en kristallen op een veilige en effectieve manier kunt gebruiken om je gezondheid en welzijn te verbeteren. We delen waardevolle kennis over beiden en begeleiden je bij het maken van je eigen mengsels voor specifieke doeleinden. Ontdek de magie en ervaar hoe deze holistische tools je humeur kunnen beïnvloeden en je geest kunnen kalmeren.