• Verzendkosten vanaf € 3.50
  • Gratis verzending vanaf € 75 (BE) & € 125 (NL)

Welkom bij Zenliz - Waar Ontspannen, Genieten en Opladen samenkomt!

Ben je op zoek naar een moment van pure rust en innerlijke balans? Bij Zenliz bieden we jou de ultieme ervaring om te ontspannen, te genieten en jezelf op te laden. Onze holistische benadering combineert drie krachtige pijlers die je helpen je innerlijke harmonie te herstellen en je welzijn te bevorderen.

Body Edelsteenmassage 

Stap binnen in een wereld van diepe ontspanning en helende energie met onze Body Edelsteenmassage. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde etherische oliën, edelstenen en kristallen om de energiebanen in je lichaam in balans te brengen. Terwijl de stenen over je huid glijden, voel je spanningen en blokkades wegebben, waardoor je een gevoel van rust en vernieuwde vitaliteit ervaart. 

Coaching met healing

Een coaching met healing is ontworpen om je te begeleiden op je persoonlijke groeipad en je te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels. We combineren verschillende holistische technieken en intuïtieve healing om je bewustzijn te vergroten en inzicht te geven in jezelf. Of je nu worstelt met stress, onzekerheden of levensveranderingen, onze coaching helpt je om in je kracht te staan en te groeien. 

Workshops met etherische oliën

Ontdek een betoverende wereld van geuren. Leer hoe je deze krachtige oliën op een veilige en effectieve manier kunt gebruiken om je gezondheid en welzijn te verbeteren. We delen waardevolle kennis over essentiële oliën en begeleiden je bij het maken van je eigen mengsels voor specifieke doeleinden. Ontdek de magie van aromatherapie en ervaar hoe geuren je humeur kunnen beïnvloeden en je geest kunnen kalmeren.