Welkom bij Zenliz, waar we de kracht van de natuur combineren met de kunst van ontspanning. Onze holistische edelsteenmassages bieden een diepgaande ervaring van welzijn en balans, waarbij we de unieke energieën van edelstenen integreren om lichaam en geest te harmoniseren. Elke aanraking & beweging is gericht op de balans tussen lichaam en geest te bevorderen, waardoor u een diepe staat van ontspanning bereikt die verder reikt dan alleen de oppervlakte. Voel de spanningen wegsmelten terwijl de energie van de stenen uw zintuigen omhult en u meeneemt naar innerlijke rust en vernieuwing.

We begrijpen dat elk individu uniek is, daarom bieden we twee verfijnde opties om uit te kiezen: een edelsteenmassage van het lichaam of het gelaat.

 

Laat de dagelijkse stress en spanning achter je terwijl je je onderdompelt in een oase van rust en ontspanning. Bij onze holistische edelsteenmassage lichaam staat jouw welzijn centraal, en we nodigen je uit om jezelf te verwennen met een unieke ervaring die je zowel fysiek als energetisch zal voeden.

 

Ik gebruik zorgvuldig geselecteerde edelstenen, kristallen en etherische oliën om je rug, hals en nek, armen, benen en voeten te masseren. Deze prachtige stenen en kristallen zijn gekozen vanwege hun krachtige helende eigenschappen, die een diepe harmonie en balans in je lichaam bevorderen.

NIEUW

Edelsteenmassage Gelaat

€ 79,00
NIEUW

Edelsteenmassage Gelaat

€ 79,00

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef uw huid en geest de verwennerij die ze verdienen met onze exclusieve edelsteenmassage van het gelaat, gecombineerd met een gelaatsverzorging.

Ik gebruik zorgvuldig geselecteerde edelstenen, kristallen en etherische oliën om je gelaat en hoofd te masseren. Deze prachtige stenen en kristallen zijn gekozen vanwege hun krachtige helende eigenschappen, die een moment van ultieme rust bevorderen.